Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UNESCO ΒΠ

Πεύκη,  Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μεγάλη οικογένεια του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, με Πράξεις Αγάπης και Αλληλεγγύης

Μαρίνα Πατούλη: «Στη δυσμενή οικονομική συγκυρία κανένας δεν πρέπει να μένει μόνος του»

Με ειλικρινή διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο, αφουγκραζόμενος τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά δίνοντας προτεραιότητα στον Άνθρωπο, με πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Η Πρόεδρος του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου προσέφερε ως δώρο, -ενόψει των Εορτών-σε 24 οικογένειες, επιταγές οικονομικής ενίσχυσης των 100 ευρώ, που εξασφάλισε από διακριτικούς χορηγούς του Ομίλου, σε συμπολίτες μας από τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, που χρήζουν της δικής μας συμπαράστασης.

Η κα Πατούλη σε δηλώσεις της τόνισε τα εξής:

«Ο Όμιλος μας στέκεται αρωγός όχι μόνο ενόψει των εορτών, αλλά και σε ένα πλαίσιο ευρύτερης κοινωνικής ευαισθητοποίησης, με στόχο την ουσιαστική στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας. Προσφέρουμε με ειλικρίνεια την Αγάπη και την Αλληλεγγύη μας αφουγκραζόμενοι τις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν δίπλα μας. Με όχημα τις αρχές που πρεσβεύει η UNESCO διεθνώς, χτίζουμε καθημερινά γέφυρες ανθρωπισμού και σεβασμού με υπεύθυνες και στοχευμένες δράσεις, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς. Το μέλλον το διαμορφώνουμε όλοι μαζί και κανένας μόνος του».

Στη διακριτική πράξη φιλανθρωπίας παρόντες ήταν μέλη του Δ.Σ. και υποστηρικτές του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA