Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Πεύκη, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στηρίζει έμπρακτα τις εκπαιδευτικές ανάγκες των σχολικών μονάδων σε Λυκόβρυση και Πεύκη

Μαρίνα Πατούλη: «Είμαστε αρωγοί σε κάθε συλλογική προσπάθειαπου θέτει στο επίκεντρο την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου»

Συμβάλλοντας στις εκπαιδευτικές ανάγκεςτου Γυμνασίου Λυκόβρυσης αλλά και ενόψει εορτών στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του νεοσύστατου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCOΒ. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης καΜαρίναΠατούλη – Σταυράκη, σύμμαχος κάθε κοινωνικής και εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας, ανέλαβε τη χορηγία 12 πινάκων διδασκαλίας σύγχρονης τεχνολογίας. Η πρότασή της έγινε αποδεκτή με θέρμη από τα μέλη του1ου Σχολικού Συμβουλίου Γυμνασίου Λυκόβρυσης,την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, καλύπτοντας έτσι μια από τις βασικότερες λειτουργικές ανάγκες σε εποπτικό υλικό διδασκαλίας, που αντιμετώπιζε η Διεύθυνση του Σχολείου.

Η κα Πατούλη τόσο ως Πρόεδρος του Ομίλου αλλά και ως καθηγήτρια φιλόλογος του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, που βιώνει «από πρώτο χέρι» τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση του Σχολείου στην κάλυψη των λειτουργικών της αναγκών, τονίζει τα εξής:

«Βρισκόμαστε δίπλα στους μαθητές και εκπαιδευτικούς, αφουγκραζόμενοι πλήρως τις όποιες ανάγκες και ελλείψεις υπάρχουν στα σχολεία της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. ΩςΌμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίωνπροσπαθούμε να συμβάλλουμεαπό την πλευρά μας στη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής ανάπτυξης για όλους. Βιώνουμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Διευθυντές των Σχολικών Βαθμίδων τόσο στην κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών όσο και στην αναζήτηση των απαραίτητων πόρων που καθορίζουν τη βιωσιμότητα της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου.Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις υπαρκτές τους ανάγκες,στηρίζουμε τη Διεύθυνση του Σχολείου και τονεοσύστατο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, εκτιμώντας παράλληλα το σπουδαίο έργο που επιτελούν, προσφέροντας-ως δώρο ενόψει εορτών-12 πίνακες διδασκαλίας σύγχρονης τεχνολογίας. Στοχεύουμε στην προώθηση αμοιβαίων σχέσεων εμπιστοσύνης και ανταποδοτικής συνεργασίας με όλους τους φορείς που θέτουν στο επίκεντρο των ενεργειών τους πανανθρώπινους σκοπούς που υπηρετεί διεθνώς η UNESCO».

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων, παρόντες στο 1οΣχολικό Συμβούλιο ήταν: οΠρόεδρος της Β’/Θμιας Σχολικής Επιτροπής και Διευθυντής του Λυκείου Λυκόβρυσης κ. Ιωάννης Μαρμαγγιόλης, ο Πρόεδρος του νεοσυσταθέντοςΣυλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λυκόβρυσηςκ. Γιαννικόπουλος αλλά και εκπρόσωποι μαθητών από το 15μελές Συμβούλιο. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης η κα Πατούλη συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, αντάλλαξε απόψεις πάνω σε ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και δήλωσε αρωγός σε κάθε συλλογική προσπάθεια που θέτει στο επίκεντρο την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA