Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Δίνουμε όλοι μαζί το «παρών» στο Νέο Ξεκίνημα της Αθήνας

Πεύκη,  Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μαρίνα Πατούλη: «Δίνουμε όλοι μαζί το «παρών» στο Νέο Ξεκίνημα της Αθήνας»

 

Στο Νέο Ξεκίνημα του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά_» έδωσε δυναμικά το «παρών»η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης &πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCOΒ. Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκημαζί με τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους της UNESCO Β.Π., τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο από κόσμο DivaniCaravelHotel. Στο πλευρό του συζύγου της και Προέδρου του Ομίλου Ενεργών Πολιτών και της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γιώργου Πατούλη, -κατά την εκδήλωση για την κοπή πίτας του Ομίλου-, βρέθηκε πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, του επιχειρείναλλά και χιλιάδες πολίτες.

Η κα Πατούλη με αφορμή την παρουσία της στη μεγαλειώδη και συγκινητική από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, εκδήλωση του ΟμίλουΕνεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά_», τονίζει τα εξής:

«Η πλειοψηφία της κοινωνίας των ενεργών πολιτών αγκαλιάζει καθημερινά με αγάπη και ειλικρίνεια την υπεύθυνη και συλλογική προσπάθεια του Ομίλου, με την πεποίθηση να συμβάλει στη μεγάλη αυτοδιοικητικήεπανεκκίνηση για την Αθήνα,στις επικείμενες εκλογές το 2019. Ο κόσμος που κατέκλυσε το ξενοδοχείοDivaniCaravel έδωσε το «χρίσμα» για ένα Νέο Ξεκίνημα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στήριξης. Προκειμένου να γίνει η Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, μία πόλη πρότυπο, φιλική κι ανθρώπινη, σύγχρονη και λειτουργική, Μητροπολιτικό Οικονομικό Κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Πόλη της Νέας Γενιάς και των Νέων Ιδεών. Σε αυτή τη μεγάλη και δημιουργική προσπάθεια δίνουμε όλοι μαζί το «παρών» για την αναπτυξιακή αναγέννηση της Αθήνας».

Φίλοι και υποστηρικτές του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. έδωσαν το δυναμικά το παρών ενισχύοντας την εποικοδομητική προσπάθεια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA