Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΔΡΑΣΕΙΣ UNESCO

 

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστικές δράσεις για τα παιδιά

από τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων

 

Συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Ομίλου στο Α’ Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού – Στήριξη της παιδικής θεατρικής παράστασης «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες»

 

Πλούσιο από πλευράς δράσεων ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, η παιδική χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, με τη μαέστρο Εύη Χλωρού, συνοδευόμενη από την πρόεδρο του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, συμμετείχε στο Α’ Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού. Οι παιδικές φωνές άγγιξαν τις καρδιές όλων μας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στα Πευκιωτάκια του γυμναστηρίου «Trainbox», που μάγεψαν με τη χορογραφία τους.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε το πολιτιστικό περιοδικό «Αrt&ArtMagazine», με την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, για να τιμήσει την καλλιτεχνική προσφορά της Μαρίας Ιωαννίδου.

Επίσης, το πρωί της Κυριακής 20 Μαΐου η κ. Πατούλη βρέθηκε στο αμφιθέατρο της ΟΤΕ Academy, στο Μαρούσι, για να παρακολουθήσει την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες»,  με τον ανεπανάληπτο Χάρη Ρώμα, που μύησε τα παιδιά στην ξεχωριστή τέχνη του Θεάτρου.

Η παράσταση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Σχολιάζοντας τις δύο εκδηλώσεις η κ. Πατούλη δήλωσε:

«Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων φροντίζει να διοργανώνει, συμμετέχει και στηρίζει δράσεις που φέρνουν τα παιδιά στο προσκήνιο, βοηθώντας τα να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που το καθένα κρύβει μέσα του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο επιλέξαμε δράσεις που σχετίζονταν με τον Πολιτισμό, ο οποίος αποτελεί ιδανικό στίβο για τη διάπλαση υγιών παιδικών ψυχών, διαδικασία που σε λίγα χρόνια θα αποδώσει στην κοινωνία ενήλικες με διάθεση δημιουργίας και προσφοράς».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA