Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Δυναμικό παρών του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, με δωρεάν συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου Λυκόβρυσης στο 3ο People Run

Πεύκη,  Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυναμικό παρών του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, με δωρεάν συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου Λυκόβρυσης στο 3οPeopleRun

Μαρίνα Πατούλη: «Πιστεύουμε στην αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με την νεολαία, χτίζοντας γέφυρες δημιουργικότητας και αισιοδοξίας για το Αύριο»

Χαμόγελα αισιοδοξίας, νεανικού ενθουσιασμού και δημιουργικής διάθεσης χάρισαν οι δεκάδες μαθητές από το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης, οι φίλοι και τα μέλη του Ομίλου για την  UNESCO Β. Προαστίων, δίνοντας δυναμικό παρώνστη μεγάλη γιορτή του 3ουPeopleRun, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στο Άλσος Συγγρού. Ανταποκρινόμενοι με χαρά στο κάλεσμα της Προέδρου, ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη, με την παρουσία και τον αυθορμητισμό τους έκλεψαν τις εντυπώσεις, συμμετέχοντας ενεργά σε ποικίλες επιμορφωτικές δραστηριότητες.

Ως επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π. υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που συστεγαζότανμαζί με τα κέντρα επιστημονικής ιατρικής &αισθητικής  MediΠΡΙΝΟΥ.Ο πρεσβευτής διεθνών και δημοσίων σχέσεων του Ομίλου κ. Νίκος Παπαδάκης  παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις, συνομίλησε με τα παιδιά και αντάλλαξε απόψεις με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που συμμετείχαν στις δραστηριότητες.

Η κα Πατούλη ευχαρίστησε τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Λυκόβρυσης τις κκ Μαρία Λυμπερτού (Διευθύντρια) και Λίτσα Παπαδοπούλου (Υποδιευθύντρια), τους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς και όλα τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου οι οποίοι αγκάλιασαν με θέρμη τις δράσεις για τις οποίες ο Όμιλος είχε εξασφαλίσει τη δωρεάν συμμετοχή όλων των παιδιών σε ειδικά εκπαιδευτικά, περιβαλλοντικά και ψυχαγωγικά προγράμματα.

«Ήταν ένα κοινωνικό κάλεσμα του Ομίλου μας που στηρίχθηκε με θέρμη από την εκπαιδευτική κοινότητα και τους ανθρώπους που βλέπουν με ανοιχτό καιδημιουργικό πνεύμα στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, που έχουν στο επίκεντρο τους νέους και το περιβάλλον» τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της η κα Πατούλη. Η ίδια πρόσθεσε λέγοντας πως «Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες που μπορούν να προσφέρουν στη νεολαία μας, με ανιδιοτέλεια, κοινωνική ευαισθησία και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία».

Τα παιδιά συνομίλησαν και πήραν αυτόγραφα από αγαπημένους τους καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση και από πρωταγωνιστές του «Surviror» όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Σάρα Εσκενάζυ κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ευθύνη του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. εξασφαλίσθηκε η δωρεάν μεταφορά των μαθητών στο χώρο του Άλσος και η επιστροφή τους, ενώ τους δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια & καπελάκια με το λογότυπο του Ομίλου καθώς και μετάλλια συμμετοχής.  

Στο πλαίσιο αυτό, ως Όμιλος, συνεχίζουμενα ευαισθητοποιούμαστε και να γινόμαστε καθημερινά συμμέτοχοι και κοινωνικοί υποστηρικτές διοργανώσεων, πρωτοβουλιών και συλλογικών αποφάσεων που εστιάζουν στον Άνθρωπο και το περιβάλλον που τον φιλοξενεί, παρέχοντας ταυτόχρονα δημιουργικά κίνητρα και ερεθίσματα στη νέα γενιά. Ο ρόλος μας είναι βαθύτατα κοινωνικός και συνάμα συλλογικός, συμβάλλοντας στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για όλους.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA