Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Έναρξη δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πεύκη, 2 Ιουνίου 2017

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco

Βορείων Προαστίων

(Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείο Αμαρουσίου – Ώρα: 13.00)

Η επικεφαλής του Ομίλου για την UnescoΒορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης & εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκησας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιείται από κοινού με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ & του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), στις 13.00. Σκοπός της συνέντευξης είναι η ενημέρωσηγια τη μεγαλειώδη εκδήλωση κοινωνικού περιεχομένου που διοργανώνεται συμβολικάτην Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 19.30, στο χώρο της Αγοράς του Ολυμπιακού Σταδίου (Στοά Καλατράβα)σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των οραματικών στόχων του Ομίλου για την Unesco Β. Προαστίων από το χώρο της Αγοράς του Ολυμπιακού Σταδίου, απ’ όπου πέρασαν πριν 13 χρόνια όλοι οι λαοί του κόσμου για να τιμήσουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Υφηλίου.Εκεί λοιπόν, θα γίνουμε συμμέτοχοι της ελπίδας για τη γέννηση ενός νέου οράματος που θα δώσει άλλη διάσταση στους κατοίκους αλλά και στο περιβάλλον που ζούμε και αναπτυσσόμαστε.

Παράλληλα η εναρκτήρια εκδήλωση του Ομίλου συνδυάζεται με την κορύφωση των πρωτοβουλιών του Δήμου Αμαρουσίου να καθιερωθεί το Μαρούσι, ως Παγκόσμιο Κέντρο Τουρισμού Υγείας, Άθλησης & Επιχειρηματικότητας.

Οι εκδηλώσεις πολιτισμού έχουν στο επίκεντρο μια ξεχωριστή συναυλία Αγάπης με τίτλο: «Ταξιδιώτες του Ονείρου» όπου θα συμμετέχουν επί σκηνής ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ΓιώργοςΧατζηνάσιος μαζί με 300 παιδικές φωνές ελπίδας &αισιοδοξίας, σε ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο (ελεύθερη είσοδο) ενώ την παρουσίαση θα έχει ο γνωστός παρουσιαστής κ. Νίκος Παπαδάκης.

Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες:

  • Σπύρου Λάμπρου (Διεύθυνση: Σπύρος Λάμπρου)
  • Εθνικών Ωδείων Αμαρουσίου – Ηρακλείου (Διεύθυνση: Εύη Χλωρού)
  • ConAnima (Διεύθυνση: Ιουλία Τζαννετουλάκου)

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA