Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΠΕΑΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ <<ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ>>

Πεύκη,  Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερώτημα του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων προς το ΠΕ.Α.Π.

για τα δημοσιεύματα περί «εξαπάτησης»

 

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, μετά τα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο που φέρουν το νομικό πρόσωπο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ΠΕ.Α.Π. να τον κατηγορεί για «εξαπάτηση» σχετικά με την αθλητική διοργάνωση της Τετάρτης 2 Μαΐου 2018, απέστειλε στον Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. σχετικό ερώτημα.

Παράλληλα, η πρόεδρος του Ομίλου, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, έχει αιτηθεί ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης (αίτημα με ημερομηνία 15/5/2018) προς το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο προκειμένου να λάβει αντίγραφο των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Τετάρτης 9 Μαΐου 2018, στην οποία -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- αναφέρθηκε ο χαρακτηρισμός περί «εξαπάτησης», προκειμένου να τα συμβουλευτεί και να εξετάσει εάν πρέπει να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοίκηση του ΠΕ.Α.Π., αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα του θέματος, που έχει να κάνει με το κύρος και την αξιοπιστία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, θα απαντήσει ΑΜΕΣΑ και στα δύο αιτήματα.

Ακολουθεί το ερώτημα που απηύθυνε στο νομικό πρόσωπο ΠΕ.Α.Π. η κ. Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη εκ μέρους του Ομίλου μας:

Πεύκη, 16 Μαΐου 2018

Αρ. Πρωτ.: 52

Προς: Πρόεδρο ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Κ. Χρήστο Φωτίδη

Θέμα: Ερώτημα αναφορικά με δημοσιεύματα που φέρουν το ΠΕ.Α.Π. να κατηγορεί για «εξαπάτηση» τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Κύριε Πρόεδρε,

Δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο φέρουν το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ, στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, να κατηγορεί τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων, της οποίας είμαι Πρόεδρος, να έχει «εξαπατήσει» το νομικό πρόσωπο Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕ.Α.Π.) σχετικά με την αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα, το ΠΕ.Α.Π. απέρριψε το αίτημα του Ομίλου μας για την παραχώρηση του διαδημοτικού γηπέδου Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης, για την πραγματοποίηση αθλητικής διοργάνωσης την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, «μετά την εξαπάτηση του ΠΕ.Α.Π. από τον συγκεκριμένο όμιλο όσον αφορά στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Πεύκης».

Επειδή το θέμα, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι εξαιρετικά σοβαρό, καθώς προσβάλλει βάναυσα το κύρος και την αξιοπιστία του Ομίλου που προσφέρει διαρκές κοινωνικό και πολιτιστικό έργο στα Βόρεια Προάστια, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ εάν πράγματι υπάρχει αυτός ο βαρύτατος χαρακτηρισμός περί «εξαπάτησης» στα πρακτικά του Δ.Σ. του νομικού προσώπου του οποίου προεδρεύετε στην προαναφερόμενη ημερομηνία.

Επίσης, όπως θα πρέπει να γνωρίζετε, ήδη έχω αιτηθεί από τις 15 Μαΐου να μου παραχωρήσετε αντίγραφο των συγκεκριμένων πρακτικών, το οποίο και αναμένουμε, προκειμένου να εξετάσουμε τις περαιτέρω ενέργειές μας.

Θεωρώντας ότι θα έχουμε ΑΜΕΣΑ την απάντησή σας στο ερώτημα που σας θέτουμε,

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Η Πρόεδρος, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA