Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών για τους πληγέντες από τις φονικές φωτιές από τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων και την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών για τους πληγέντες από τις φονικές φωτιές από τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων και την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής

 

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη: «Αυτή την ώρα τα λόγια περιττεύουν – Ας αναλάβουμε δράση»

 

Την ώρα που η χώρα συγκλονίζεται από το βαρύ πένθος για τους νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές που κατέκαψαν την Ανατολική Αττική, οι οποίοι δυστυχώς αυξάνονται διαρκώς, δεν υπάρχει χρόνος ούτε για θλίψη. Πρέπει άμεσα να δράσουμε, προκειμένου να ανακουφίσουμε, όσο είναι δυνατόν, τον αφόρητο πόνο των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από την καταστροφή.

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη να λειτουργήσουμε όλοι ενωμένα, προκειμένου να μετριάσουμε τις συνέπειες της εθνικής αυτής τραγωδίας, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, με πρόεδρο τον παιδίατρο Κώστα Νταλούκα, συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με στόχο την ανακούφιση των παιδιών των πληγέντων οικογενειών.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί από τα παρακάτω είδη, τα οποία θα μοιραστούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Είδη που θα συγκεντρωθούν: Τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές, είδη παιδικής ατομικής φροντίδας και υγιεινής, γραφική ύλη και λοιπά σχολικά είδη, παιχνίδια και παιδικά ενδύματα και υποδήματα.

Σημείο συγκέντρωσης: Βασιλίσσης Σοφίας 85, 1ος όροφος, Μαρούσι, καθημερινά 9 π.μ. – 5 μ.μ.

Από την πλευρά της, η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, αντιλαμβανόμενη το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συντελεστεί, προσφέρει αφιλοκερδώς παιδιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά των πληγέντων οικογενειών που χρήζουν φροντίδας. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Νταλούκα, στο κινητό τηλέφωνο 6944 307208.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, «αυτή την ώρα, τα λόγια περιττεύουν. Οι συνάνθρωποί μας που βιώνουν τον απόλυτο πόνο μάς έχουν ανάγκη. Ας σταθούμε στο πλευρό τους, όσο μπορεί και με ό,τι μπορεί ο καθένας  μας. Ας βοηθήσουμε τους ίδιους και τα παιδιά τους να σηκώσουν και πάλι ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν τις ζωές τους». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA