Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου σε Πεύκη και Μαρούσι, από την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων

Πεύκη, Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου σε Πεύκη και Μαρούσι, από την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων

Μαρίνα Πατούλη: «Η πίστη στις πανανθρώπινες αξίες, που στηρίζουν διαχρονικά την οικογένεια, την κοινωνία και τον Πολιτισμό μας, κρατούν άσβεστη τη φλόγα της ελπίδας για έναν καλύτερο κόσμο»

Στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα ΜαρίναΠατούλη – Σταυράκη, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Η κα Πατούλη έδωσε το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μαζί με συναδέλφους της αυτοδιοικητικούς και υποστηρικτές του Ομίλου. Στο γιορτινό κλίμα χαράς και αισιοδοξίας αντάλλαξε ευχές με πολλούς συνδημότες της, γονείς και μαθητές των Σχολείων που διδάσκει, παιδιά από τις χορωδίες του Ωδείου αλλά και του Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων του Δήμου.

Επίσης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, με επίκεντρο το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο και την πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι,η κα Πατούλη παραβρέθηκεστο Άναμμα του μεγαλύτερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.Εκατοντάδες πολίτες, όλων των ηλικιών, πλημμύρισαντα εορταστικά events που επιμελήθηκε με επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου. Η συναυλία με τους VEGAS, το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, τα θεματικά ξύλινα σπιτάκια, η παρουσία του Άγιου Βασίλη καθώς και οι πολλές εκπλήξεις που περίμεναν τους μικρούς φίλους, δημιούργησαν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό γιορτινής διάθεσης, προσμένοντας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Μέσα σε πνεύμα αγάπης και προσφοράς, στέλνοντας το δικό της μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων τονίζει:

«Η ελπίδα, η δημιουργία και η αισιοδοξία θα πάρουν αίγλη μόνο αν πιστέψουμε στο φως που κρύβουμε μέσα μας ως Άνθρωποι. Έτσι θα φωτίσουμε και το χαμόγελο των παιδιών, που σηματοδοτούν το πολλά υποσχόμενο Αύριο. Δίνοντας σημασία στις πανανθρώπινες αξίες που στηρίζουν διαχρονικά την οικογένεια, την κοινωνία και τον πολιτισμό μας. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Υγεία και Αλληλεγγύη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA