Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π.: Στηρίζουμε την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη δωρεά μυελού των οστών, καλωσορίζοντας την έναρξη λειτουργίας του Παραρτήματος της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο Μαρούσι.

Τα εγκαίνια και η παρουσίαση της τοπικής δομής θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:00 – Εγκαίνια τοπικής δομής από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο(Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμου Αμαρουσίου, Παλαιολόγου 9).

18:30 – Παρουσίαση έναρξης λειτουργίας τοπικής δομής (Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα χαιρετίσουν:

Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος ΚΕΔΕ.

Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, πρόεδρος Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Θα μιλήσει ο Στέλιος Γραφάκος, επιστημονικός υπεύθυνος Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», διευθυντής Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει δυνατότητα για εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του παραρτήματος δοτών μυελού των οστών στο Μαρούσι, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δήλωσε:

«Βρισκόμαστε στο πλευρό του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, στηρίζουμε το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες, ανοίγοντας τον δρόμο στους πολίτες ώστε να λάβουν έγκυρη πληροφόρηση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και τη σπουδαιότητα της ως μία ακόμα εθελοντική πράξη υψίστης προσφοράς του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA