Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Προοπτική συνεργασίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Πλαίσιο συνεργασίας για κοινές δράσεις ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα εξετάζουν ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Η αμοιβαία βούληση εκφράστηκε στη διάρκεια προπαρασκευαστικής συνάντησης που είχε  η Πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης εξετάστηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν, βάσει των κοινών στόχων των δύο πλευρών, για ανάληψη πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία, ενώ συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα, με επισφράγιση της συνεργασίας από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Εξαίροντας το πολύπλευρο έργο της Εκκλησίας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κ. Πατούλη, δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Όμιλό μας να αναπτύξουμε κοινές ενέργειες με την Εκκλησία στη βάση των ιδανικών και αξιών του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης που υπηρετούμε μέσα από την αποστολή μας, αλλά και μέσα από τη δραστηριοποίησή μας στο κοινωνικό και εκπαιδευτικό πεδίο. Μπορούμε να συνδράμουμε το πολύπλευρο και μεγαλόπνοο έργο της Εκκλησίας στην κατεύθυνση της στήριξης της κοινωνίας και της νεολαίας μας. Προχωράμε τις διαδικασίες και συνδιαμορφώνουμε το περιεχόμενο της συνεργασίας μας το αμέσως επόμενο διάστημα»

 

 

 

 

.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA