Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΣΕΚΑ ΚΑΙ Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

«Ευ αγωνίζεσθαι χωρίς διακρίσεις – Αγώνας για Όλους»

Με πρωτοβουλία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων η αθλητική διοργάνωση καλαθοσφαίρισης στις 2 Μαΐου

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών του, ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων σας προσκαλεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, στις 11.00 π.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη 13B), σε έναν αγώνα για όλους, χωρίς διακρίσεις.

Το «Ευ αγωνίζεσθαι» θα πρωταγωνιστήσει, θα ευαισθητοποιήσει και θα εμπνεύσει εκατοντάδες μαθητές από το Γυμνάσιο και Λύκειο Λυκόβρυσης, που θα βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και του Α.Ο. Πεύκης.

Ενεργοί συμμέτοχοι και υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, συμβολίζοντας με την παρουσία τους τις διαχρονικές αξίες του αθλητικού πνεύματος.

Θα συμμετέχουν και θα βραβευθούν οι αθλητές της εθνικής ομάδας και του Α.Ο. Αστέρας Πεύκης που διακρίθηκαν πρόσφατα στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάνπαρουσιάζοντας παράλληλα προγράμματα τραμπολίνο.

Κατά τη διάρκεια της αθλητικής γιορτής θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις και θα παρουσιασθούν μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Την παρουσίαση θα κάνει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA