Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΣΤΑ «ΒΡΑΒΕΙΑ Ε.Β.Ε.Α. 2017»Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Πεύκη,  Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΑ «ΒΡΑΒΕΙΑ Ε.Β.Ε.Α. 2017»Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Μαρίνα Πατούλη: «Με αναπτυξιακή φιλοσοφία και κοινωνική υπευθυνότητα επιτυγχάνεται η πρόοδος»

Στην εκδήλωση απονομής των «Βραβείων ΕΒΕΑ 2017» παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων,ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η κα Πατούλη στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανέπτυξε εποικοδομητικό διάλογο με τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, με επιχειρηματίες και φορείς της αγοράς καθώς και με τον Πρόεδρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Αθανάσιο Θεοδωρόπουλο.

«Η θεσμική επιβράβευση επιχειρήσεων, που προάγουν καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογικές εφαρμογές για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, επιδεικνύουν κοινωνική ευαισθησία, δημιουργούν θέσεις εργασίες και απασχόλησης, αναπτύσσουν νέα αναπτυξιακά μοντέλα παραγωγής, επενδύουν στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, διευρύνουν τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες,  μόνο υπερήφανους μπορεί να μας κάνει για την Ελλάδα του Αύριο» τονίζει σε δήλωσή της η Πρόεδρος του Ομίλου για  την UNESCO Βορείων Προαστίων. «Η χώρα μας χρειάζεται αναπτυξιακή φιλοσοφία, δυναμικές επιχειρήσεις που σέβονται τον πολίτη, έχουν κοινωνικά αντανακλαστικά και επενδύουν στους νέους ανθρώπους, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον βιωσιμότητας και εξέλιξης για όλους» προσθέτει μεταξύ άλλων η κα Πατούλη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν.Παππάς, ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιώργος Πατούλης, η Περιφερειάρης Αττικής Ρένα Δούρου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη κ.α.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA