Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Στην εκδήλωση μνήμης για τον εθνικό ευεργέτη Ευαγγέλη Ζάππα η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη


Στην εκδήλωση μνήμης για τον μεγάλο εθνικό ευεργέτη Ευαγγέλη Ζάππα παρουσία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, και άλλων υψηλών προσκεκλημένων, παρέστη η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Ολυμπίωνκαι Κληροδοτημάτων με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης Εθνικών Ευεργετών, τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο του Ζαππείου ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος, για το κοινωνικό του έργο.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών και την παρουσία της στη συγκεκριμένη εκδήλωση, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους ανθρώπους εκείνους που σε δύσκολες περιόδους του Έθνους μας έχουν σταθεί στυλοβάτες του, είναι το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για το μεγαλείο της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολοκαι στο ελληνικό Κράτος. Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από ανθρώπους με όραμα και αγάπη για την πατρίδα, διάθεση για έμπρακτη και ανιδιοτελή προσφορά και πάνω απ’ όλα αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στην κοινωνία, κατά το παράδειγμα των μεγάλων ευεργετών του παρελθόντος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA