Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Στην Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μ. Πατούλη Σταυράκη.

Στην επίσημη Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων «Λωζάνη 2020» που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρέστη η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ανάμεσα σε πλήθος Ολυμπιονικών, υψηλόβαθμων στελεχών της Ελληνικής και Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, εκπροσώπων από τον πολιτικό και αθλητικό χώρο.

Τη φλόγα άναψε η Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου, ως είθισται, με τις αχτίδες του ήλιου, και μετά το τέλος της συμβολικής Λαμπαδηδρομίας εντός του Σταδίου παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, στην Οργανωτική Επιτροπή «Λωζάνη 2020». Η Φλόγα θα ταξιδεύει μέχρι την 10η Ιανουαρίου 2020 οπότε θα ανάψει τον βωμό του Σταδίου της Λωζάνης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην επίσημη τελετή για την Αφή και την Παράδοση της Φλόγας, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Από τη γενέτειρα του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών ιδεωδών, από το ιστορικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο, ορόσημο για τους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες για ολόκληρο τον κόσμο, και σήμερα, για ακόμα μία φορά, στέλνουμε μήνυμα συναδέλφωσης, ειρήνης και ευγενούς άμιλλας σε όλους τους λαούς της γης. Καλή επιτυχία στις προσπάθειες των Ελλήνων νέων αθλητών της εθνικής αποστολής μας τον προσεχή Ιανουάριο, με τις ευχές όλων μας να μας χαρίσουν νέες σελίδες δόξας στο βιβλίο της Ολυμπιακής αθλητικής μας ιστορίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA