Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Στο Χριστουγεννιάτικο μουσικό δείπνο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Μήνυμα «ελπίδας» έστειλε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα ΠατούληΣταυράκη μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, δίνοντας το «παρών» στο Χριστουγεννιάτικο μουσικό δείπνο που διοργάνωσε ο Σύλλογος με τίτλο «Χριστούγεννα με Ελπίδα».

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη Χριστουγεννιάτικη βραδιά η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα ΠατούληΣταυράκη, συνεχάρη την Πρόεδρο του Συλλόγου για τη διαχρονική στήριξή της προς τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη και με έμπρακτο τρόπο τους εμφυσά την ελπίδα και τη δύναμη να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στη ζωή.

«Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και με κάθε τρόπο οφείλουμε να στηρίζουμε τα δικαιώματά τους στην υγεία, στο χαμόγελο, στην ελπίδα, στη ζωή. Ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» είναι σταθερά εδώ για να τους υπενθυμίζει ότι δεν είναι μόνα. Χρόνια πολλά στα παιδιά της «Ελπίδας» και σε όλα τα παιδιά του κόσμου, την ελπίδα όλων μας για το αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA