Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΕΥΚΗ

Πεύκη,  Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Μ. Πατούλη στον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στην Κάτω Πεύκη

Στην πανηγυρική θεία λειτουργία στο ιστορικό παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Κάτω Πεύκη, που υπάγεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, παραβρέθηκε η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, τη Δευτέρα 23 Απριλίου.

Μαζί με εκατοντάδες συμπολίτες της, συμμετείχε στη λιτάνευση και στο προσκύνημα της Iεράς Eικόνας, ενώ αντάλλαξε θερμές ευχές με όλους.

Η κα Πατούλη  μετά από πρόσκληση του πατέρα Ιωάννη μετέβη στον ιδιαίτερο χώρο του παρεκκλησίου όπου προσφέρθηκαν καθιερωμένα εδέσματα. Στο πλαίσιο αυτό, είχε τη χαρά να αναπτύξει γόνιμες συζητήσεις με εκπροσώπους των ενοριών του Δήμου, αλλά και του κλήρου, καθώς και με γυναίκες εθελόντριες και πιστούς της εκκλησίας τους οποίους συνεχάρη για το κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Μαζί με την κα Πατούλη, στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης – Πεύκης κ.κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Δημήτρης Κατραμάδος, καθώς και η μαέστρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. κα Εύη Χλωρού.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA