Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Συγχαρητήρια Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη στον νέο Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε, Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και στα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για την εκλογική του νίκη στην προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας συνεχάρη η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, με την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου στις οποίες και συμμετείχε.

Συγχαίροντας τον Δήμαρχο Τρικκαίων που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Πατούλη, Περιφερειάρχη Αττικής, στην προεδρία της Ένωσης, η κ. Πατούλη Σταυράκη, στη δήλωσή της ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Παπαστεργίου για την εκλογική νίκη του στην Κ.E.Δ.Ε και στην ανάληψη της διοίκησης του σημαντικότερου οργάνου της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης. Παρακολουθώντας συστηματικά την εξέλιξη του Δήμου Τρικκαίων σε μια σύγχρονη πόλη πρότυπο, έξυπνων εφαρμογών και καινοτομίας, προσβλέπουμε ότι η εμπειρία, η γνώση των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και η μαχητικότητα σε καίρια ζητήματα, θα συμβάλουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση και θεσμική αναβάθμιση της Ένωσης, αξιοποιώντας το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε υπό την προεδρία του Γιώργου Πατούλη, που ενίσχυσε αποφασιστικά τη φωνή της Κ.Ε.Δ.Ε στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Ειδικά όσον αφορά στο υπό σύσταση Εθνικό Δίκτυο Πολιτισμού, Παιδείας & Περιβάλλοντος Ο.Τ.Α. η δέσμευση του κ. Παπαστεργίου για τη συμμετοχή του Δήμου Τρικκαίων και του ιδίου προσωπικά στα ιδρυτικά του μέλη αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την προώθηση των στόχων του δικτύου μας.Συγχαρητήρια και σε όλους τους Δημάρχους που εξελέγησαν στο Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης. Εποικοδομητική θητεία σε όλους».

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της στις εργασίες, η κ. Πατούλη Σταυράκη, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο αλλά και με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του θεσμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA