Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Συναντήσεις της Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου Μ. Πατούλη Σταυράκη, με θεσμικούς εκπροσώπους στις Βρυξέλλες, για τη χάραξη στρατηγικών για την παιδεία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον

Συναντήσεις εργασίας με θεσμικούς εκπροσώπους στις Βρυξέλλες για τη χάραξη στρατηγικών και την ανάπτυξη συνεργειών για την προώθηση των ανθρωπιστικών αρχών της UNESCO είχε η Πρόεδρός του Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη. Συγκεκριμένα, για το έργο του Ομίλου και την προοπτική περαιτέρω δικτύωσής του στους τομείς ενδιαφέροντός του, συζήτησε με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη, ενώ σχέδια για την ανάληψη δράσεων στους τομείς της παιδείας, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος στο πλαίσιο της προώθησης ενός μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης, εξετάστηκαν στη συνάντησή της με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας για Ελλάδα και Κύπρο στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Δημήτρη Φατούρο.

Με την ευκαιρία των επαφών της στις Βρυξέλλες για την προώθηση των στόχων του Ομίλου, η Πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Με όραμα, σχέδιο και έμπνευση επενδύουμε στη νέα γενιά και στη δημιουργία των πολιτών του “αύριο”. Μέσα από την ανάπτυξη σύγχρονων εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών δράσεων και πρωτοβουλιών στους τομείς της παιδείας, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος, βάζουμε τις βάσεις για την οικοδόμηση μίας κοινωνίας βιώσιμης ανάπτυξης στα πρότυπα των πανανθρώπινων ιδανικών που υπηρετούν η UNESCO και ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA