Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΥΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UNESCO ΒΠ

Πεύκη,  Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θερμή υποδοχή των «Αστεριών» του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης από τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Μαρίνα Πατούλη: «”Σηκώσατε” όλο τον Δήμο ψηλότερα»

Τις αθλήτριες και τους αθλητές του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ που διακρίθηκαν με τα χρώματα της γαλανόλευκης στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, υποδέχθηκαν θερμά κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το βράδυ της Δευτέρας 16 Απριλίου 2018, τα μέλη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, μαζί με την Πρόεδρό του, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης, κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.

«Θα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά που διακρίνονται μέσα από τον Αθλητισμό, προάγοντας το “Ευ Αγωνίζεσθαι”,» δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Πατούλη και πρόσθεσε: «Ήρθαμε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο “μπράβο” στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, κάνοντάς μας εθνικά υπερήφανους, με τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.. Οι επιτυχίες τους «σήκωσαν» όλο τον Δήμο ψηλότερα και κατέκτησαν τις καρδιές μας».

Η κα Πατούλη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής απέναντι στην πρωταρχική ανάγκη άμεσης ανακαίνισης του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μωραΐτης», όπου αθλούνται τα παιδιά στην Άνω Πεύκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Δήμος έχει υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό την ανακαίνιση του “σπιτιού” που φιλοξενεί τους αθλητές μας στην Πεύκη, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προχωρήσει στις αναγκαίες παρεμβάσεις που απαιτούνται στον χώρο. Οι αρμόδιοι της Διοίκησης οφείλουν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υλοποιήσουν άμεσα τις δεσμεύσεις τους απέναντι στην αθλούμενη νεολαία». 

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. συνεχάρη τα μέλη των οικογενειών τους, τους προπονητές, καθώς και τον Πρόεδρο του Αστέρα Πεύκης κ. Κασάπογλου για τη διαχρονική προσφορά τους στο αθλητικό ιδεώδες και την ανάδειξη του Δήμου μας στα ευρωπαϊκά και διεθνή αθλητικά δρώμενα του τραμπολίνο και του ακροβατικού διαδρόμου. Επίσης, έδωσε από μια ανθοδέσμη στη Λίλα Κασάπογλου, στην Αναστασία Παπαδημητρίου, στον Δημήτρη Μακρή και στη Βαρβάρα Βοϊβόδα, ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης για τη χαρά που έδωσαν σε κάθε Λυκοβρυσιώτη και σε κάθε Πευκιώτη με τις σημαντικές επιτυχίες τους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης υποδοχής, η κα Μ. Πατούλη – Σταυράκη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ κ. Αθανάσιο Βασιλειάδη.

Την κα Πατούλη συνόδευαν τα μέλη και οι υποστηρικτές του Ομίλου: η κα Μαρία Καβαδούρου, η κα Μαίρη Χέλμη, η κα Λένα Μάλλα, η κα Σόφη Χαιδεμένου, η κα Κυριακή Αναστασιάδη, ο κ. Ανδρέας Μανίκας, οι κκ Γιάννης και Νίκος Βελλής.

Καθώς επίσης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, ο Πρόεδρος του Μπάσκετ Α.Ο. Πεύκης κ. Θοδωρής Μακρυνιώτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA