Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Πεύκη, Τετάρτη10Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήρια επιστολή της Διεύθυνσης του Γυμνασίου Λυκόβρυσηςπρος τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων για τη χορηγία 12 σύγχρονων πινάκων διδασκαλίαςπου προσέφερε.

Μαρίνα Πατούλη: «Αξιοποιούμε κάθε δυνατή ευκαιρία, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης στα παιδιά μας»

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε και δημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής προς τον Όμιλο για την UNESCO Β.Π. από τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, με αφορμή την χορηγία που προσέφερεη Πρόεδρος του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, για τους 12 πίνακες σύγχρονης διδασκαλίας, που τοποθετήθηκαν με επιτυχία στο Σχολείο, καλύπτοντας σημαντικές λειτουργικές ανάγκες που αντιμετώπιζε η σχολική μονάδα.

Η κα Πατούλη τόσο ως Πρόεδρος του Ομίλου αλλά και ως καθηγήτρια φιλόλογος του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, που βιώνει «από πρώτο χέρι» τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση του Σχολείου στην κάλυψη των λειτουργικών της αναγκών, τονίζει τα εξής:

«Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα την έμπρακτη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας, διαμορφώνοντας καλύτερες συνθήκεςπαιδαγωγικής ανάπτυξης για όλα τα παιδιά και τους καθηγητές, σε ένα σύγχρονο σχολικό περιβάλλον, αξιοποιώντας κάθε δυνατή ευκαιρία. Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την ευχαριστήρια επιστολή της Διευθύντριας του Γυμνασίου Λυκόβρυσηςκας Μαρίας Λυμπερτούεκ μέρους των διδασκόντων καθηγητών, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως κάθε πρωτοβουλία που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά μας αφορά όλουςκαι στοχεύει στην εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.  Στοχεύουμε στην προώθηση αμοιβαίων σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με όλους τους φορείς που θέτουν στο επίκεντρο των ενεργειών τους πανανθρώπινους σκοπούς που υπηρετεί διεθνώς η UNESCO».

Σας παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της επιστολής της Διεύθυνσης του Σχολείου, με κοινοποίηση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων:

«ΠΡΟΣ: Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Κοιν.: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκόβρυσης

Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Λυκόβρυσης θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στην Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, συνάδελφο εκπαιδευτικό κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη για την άμεση ανταπόκρισή της και τη συμβολή της στην κάλυψη βασικών λειτουργικών αναγκών του Σχολείου μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη αξιέπαινη πράξη κοινωνικής και εκπαιδευτικής προσφοράς, μέσω χορηγίας σε δώδεκα (12) λευκούς πίνακες διδασκαλίας μεγάλων διαστάσεων, που παρείχε προς το Σχολείο. Το σύγχρονο εποπτικό υλικό τοποθετήθηκε στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης, διαμορφώνοντας καλύτερες συνθήκες διδασκαλίας για όλους και έδωσε λύση σ’ ένα πρακτικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας, να στηρίζουμε την εκπαιδευτική κοινότητα και να γινόμαστε συμμέτοχοι μιας κοινής προσπάθειας που στο επίκεντρο θα έχει τα νέα παιδιά και το σύγχρονο Σχολείο που οραματιζόμαστε. Στο πλαίσιο αυτό, προωθούμε την αμοιβαία συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων μέσα από στοχευμένες εκπαιδευτικές δράσεις και πρωτοβουλίες που δίνουν σύγχρονα ερεθίσματα στη νέα γενιά.

Με εκτίμηση

Μαρία Λυμπερτού

Διευθύντρια Γυμνασίου Λυκόβρυσης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA