Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων σε αμοιβαία συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού

 

Πεύκη,  Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος για την UNESCOΒ. Προαστίων σε αμοιβαία συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού

Μαρίνα Πατούλη: «Ο Όμιλος μας ενώνει δυνάμεις δημιουργικότητας, ανθρωπισμού και κοινωνικής προσφοράς με την Εκκλησία και τους άξιους Πρεσβευτές της»

Σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO, ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης -Πεύκης καςΜαρίνας Πατούλη – Σταυράκη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στα κεντρικά γραφεία της Μητρόπολης στην Κηφισιά.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης, η κα Πατούλη συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη,«στο πρόσωπο του οποίου αντανακλάται η διαχρονική συλλογική προσπάθεια που επιτελείται με ευλάβεια και ανιδιοτέλεια», όπως είπε χαρακτηριστικά στη κατ’ ιδίαν τους συνάντηση. Η Πρόεδρος του Ομίλου είχε την τιμή να συνομιλήσει με τον κ. Κύριλλο και να ανταλλάξει απόψεις για ευαίσθητα κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα που χρήζουν ευρείας κοινωνικής ευαισθητοποίησης, μέσα από ειλικρινείς πράξεις προσφοράς, εθελοντισμού, αλληλεγγύης και συναντίληψης.

Με αφορμή τησυνάντηση που είχε η κα Πατούλη με τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο τονίζει σε δήλωσή της τα εξής:

«Εκπροσωπώντας τον Όμιλο για την UNESCO Β. Προαστίων είχα την τιμή να συνομιλήσω σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Κύριλλο. Σε ένα πλαίσιο στήριξης και ανάδειξης του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί, δηλώνουμε αρωγοί της εθελοντικής προσπάθειας της Μητρόπολης και σύμμαχοι σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία που λαμβάνεται για τη στήριξη των συνανθρώπων μας. Ο Όμιλος μας ενώνει δυνάμεις δημιουργικότητας,ανθρωπισμού και κοινωνικής προσφοράς με την Εκκλησία καιτους άξιους Πρεσβευτές της».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA