Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

«Χίλιες» μουσικές «καρδιές» από τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Το δικό της μουσικό «ύμνο» συνέθεσε ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων με ερμηνευτές τα παιδιά της χορωδίας του Ομίλου υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Εύης Χλωρού. Το τραγούδι «ύμνος» έχει τίτλο «Χίλιες καρδιές» και στο εξής θα συνδέεται με την ταυτότητα του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού σε ελληνική αλλά και σε αγγλική έκδοση με τίτλο “A thousand hearts”, πραγματοποιήθηκε στο στούντιο “VA STUDIO RECORDING”.

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Σπύρος Φυλακτός, τη μουσική ο Βασίλης Αρμένης, τον αγγλικό στίχο επιμελήθηκε η Δήμητρα Σορόβου, και την ευθύνη της παραγωγής είχε η Εύη Χλωρού.

Με την ευκαιρία της παραγωγής του μουσικού «ύμνου» του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων η Πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Μέσα από τον Όμιλο μας προσφέρουμε με την καρδιά μας στον Άνθρωπο, στη Ζωή, στα μεγάλα ιδανικά. Τα παιδιά της χορωδίας μας με την ηχογράφηση του μουσικού «ύμνου» του Ομίλου μας αποτυπώνουν με νότες αυτή την αποστολή μας, και μέσα από τις φωνές τους μεταφέρουν «χίλιες καρδιές» σε όλους μας μαζί με μηνύματα αγάπης, ελπίδας, προσφοράς, αλληλεγγύης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA