Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων συμμετέχει στους φετινούς Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης – Olympians Run International»

«Την Κυριακή 14 Απριλίου γινόμαστε Όλοι μας Olympians. Συμμετέχουμε στους 6ους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»

Με σύνθημα «την Κυριακή 14 Απριλίου γινόμαστε Όλοι μας Olympians. Συμμετέχουμε στους 6ους Αγώνες Δρόμου Σπύρος Λούης», ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων καλεί τα μέλη και τους φίλους τουνα δώσουν το «παρών» στη φετινή διοργάνωση των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι.

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ομίλου να στηρίξει τον κορυφαίο αθλητικό θεσμό του Δήμου Αμαρουσίου που διεξάγεται για έκτη συναπτή χρονιά προς τιμή του ΜαρουσιώτηΟλυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη, υπενθυμίζει στα μέλη του το αθλητικό «ραντεβού» τους.

Συμμετέχοντας η ίδια στη διαδρομή των 2,5 χλμ., απευθύνει προσκλητήριο προς τα μέλη του Ομίλου, ενήλικες και παιδιά, να αγωνιστούν και να βιώσουν τη χαρά του αγώνα και της συμμετοχής για έναν κοινωνικό σκοπό, να συναγωνιστούν με Ολυμπιονίκες Έλληνες και ξένους αθλητές, να γνωρίσουν τον κορυφαίο Έλληνα παγκόσμια πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια.

«Αυτή την Κυριακή όλοι μας δίνουμε ραντεβού στο άγαλμα του Σπύρου Λούη στο Μαρούσι. Τρέχουμε, συναγωνιζόμαστε, τιμούμε τη μνήμη του ΜαρουσιώτηΟλυμπιονίκη, μοιραζόμαστε μία κοινή αγωνιστική εμπειρία με Ολυμπιονίκες και απλούς δρομείς, προάγουμεμέσα από μια βιωματική διαδικασία τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», της προσπάθειας, της υπομονής και επιμονής,  της προσωπικής στόχευσης, δέσμευσης και επιτυχίας. Όλοι μαζί μέσα από το παράδειγμά μας αςγίνουμε αγγελιαφόροι του μηνύματος της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της προσφοράς στον συνάνθρωπο».

Για το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων και εγγραφή για συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο www.runolympiansinternational.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA