Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Πεύκη,  Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις μουσικές εξετάσεις των παιδιών του Δημοτικού Ωδείου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρακολούθησε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Κοντά στους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που «ξεδίπλωσαν» τις μουσικές ικανότητές τους το βράδυ της Κυριακής 13 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο των εξετάσεων που έδωσαν με την ολοκλήρωση της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, βρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του νομικού προσώπου Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕ.Α.Π.), Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η κ. Πατούλη απόλαυσε, μαζί με πλήθος συνδημοτών της, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι μαθητές, ως αντιπροσωπευτικό δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που έκαναν όλο τον χρόνο, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους. Η πρώην πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. έδωσε τα συγχαρητήριά της στα παιδιά, για την εξαιρετική παρουσία τους, καθώς και στους μουσικούς παιδαγωγούς τους, για τη σημαντική δουλειά που κάνουν στο Δημοτικό Ωδείο, σχολιάζοντας:

«Πάντα συγκινούμαι όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά και πολύ περισσότερο όταν έχω την ευκαιρία να καμαρώνω την πρόοδο των παιδιών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Απόψε απολαύσαμε μια πολύ όμορφη μουσική παρουσίαση, χάρη στη σκληρή δουλειά των καθηγητών του Ωδείου μας και τη συνέπεια των σπουδαστών του.

Είμαι διπλά υπερήφανη, καθώς θεωρώ ότι κατά της διάρκεια της θητείας μας στο ΠΕ.Α.Π. καταφέραμε και βάλαμε γερές βάσεις προκειμένου να φθάσουμε σήμερα σε αυτό το υψηλό επίπεδο μουσικής Παιδείας στον Δήμο μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA