Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Στις βραβεύσεις του Α.Ο. Πεύκης

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μ. Πατούλη: «Αυτό που κάνει τον Αθλητισμό να ξεχωρίζει είναι οι αξίες που πρεσβεύει»

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος βράβευσε αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες μπάσκετ του Α.Ο. Πεύκης

Αθλητικό διήμερο με αγώνες μπάσκετ εφήβων διοργάνωσε το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. Πεύκης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης. Στη διοργάνωση, πλην της «οικοδέσποινας» τοπικής ομάδας, συμμετείχαν ο Γ.Σ. Κηφισιάς, η ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ και το Saint Catherine’s.

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη παρακολούθησε τους τελικούς αγώνες της Κυριακής και απένειμε τα μετάλλια στους αθλητές της ομάδας της Πεύκης, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

Αμέσως μετά την τελετή απονομής η κ. Πατούλη δήλωσε:

«Ως πρόεδρος στον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων, αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος που έχει ασχοληθεί ενεργά με τον τομέα του Αθλητισμού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, δεν θα μπορούσα να λείψω από τη σημερινή όμορφη αθλητική εκδήλωση που διοργάνωσε το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. Πεύκης, με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Πάντα πίστευα κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Αθλητισμός αποτελεί ιδανικό πεδίο για να διαπαιδαγωγήσουμε τους νέους μας σε θέματα υπευθυνότητας, άμιλλας και σεβασμού στον συνάνθρωπο. Τα μετάλλια που απονείμαμε πριν λίγο αυτό ακριβώς ήρθαν να επιβραβεύσουν αφού, εκτός από τις επιδόσεις και τις νίκες, αυτό που κάνει τον Αθλητισμό να ξεχωρίζει είναι οι αξίες που πρεσβεύει.

Συγχαρητήρια στον διοργανωτή της εκδήλωσης Α.Ο. Πεύκης, αλλά και στους νεαρούς αθλητές, για το ξεχωριστό αθλητικό Σαββατοκύριακο που μας χάρισαν».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA