Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ενώνουμε δυνάμεις για καλό σκοπό

Πεύκη,  Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενώνουμε δυνάμεις για καλό σκοπό

Θερμά«ευχαριστώ» του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων στα εκπαιδευτήρια Ελληνοαγγλικής Αγωγής

Mαρίνα Πατούλη: «Στηρίζουμε από κοινού τους  πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας»

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη επισκέφθηκε τον Διευθυντή των εκπαιδευτηρίων της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής» κ. Χριστόδουλο Κακαδιάρη, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που αναπτύσσουν για κοινωνικά και εκπαιδευτικά ζητήματα. Η κα Πατούλη με αφορμή τη θερμή υποστήριξη των εκπαιδευτηρίων στη δράση αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Όμιλος, με συλλογικούς Φορείς, για την στήριξη των πλημμυροπαθών συμπολιτών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε τους μαθητές, τους γονείς και τη Διεύθυνση της Ελληνοαγγλικής Αγωγής για την θερμή ανταπόκρισή τους στο κοινωνικό κάλεσμα του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, δηλώνοντας από κοινού έμπρακτα «παρών» στις ανάγκες των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται σκληρά από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Με όχημα την διεύρυνση των συνεργασιών με Φορείς της Εκπαίδευσης, των Επιστημών και της Κοινωνίας ενώνουμε δυνάμεις ανθρωπισμού καθημερινά για την διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών ζωής για όλους. Στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας που αναπτύσσουμε με τον Διευθυντή των εκπαιδευτηρίων κ. Χρ. Κακαδιάρη θα ήθελα για άλλη μια φορά να τον ευχαριστήσω προσωπικά για την εφάμιλλη ταύτιση στην προώθηση των κοινωνικών ιδεωδών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 26  Νοεμβρίου οι συμμετέχοντες Φορείς με τον Όμιλο για την UNESCO Β.Π., Σ.Π.Α.Π.και Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε., μαζί με ενεργούς συμπολίτες, θα παραδώσουν τις ποσότητες συγκεντρωμένων ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, στο δημαρχείο Μάνδρας –Ειδυλλίας, στις 12.00.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA