Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων Ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος «Ενώνουν δυνάμεις Ανθρωπισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης»

 

Πεύκη,  Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος για την UNESCOΒ. Προαστίων

Ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ)

και η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος

«Ενώνουν δυνάμεις Ανθρωπισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης»

Μαρίνα Πατούλη: «Στηρίζουμε τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας»

Με πρωτοβουλία της Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλουΛυκόβρυσης – Πεύκης κας Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη και σε συνεργασίαμε τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. κ Βλάσση Σιώμο καθώς και τον Πρόεδρο της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας κ. Νικ. Σταθόπουλο, από τις 21 έως 24 Νοεμβρίου, διοργανώνεται δράση αλληλεγγύης για την στήριξη των πλημμυροπαθών συμπολιτών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Συγκεκριμένα από τις 9.00 έως τις 18.00 καθημερινά θα συγκεντρώνονται ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι) στο ισόγειο αλλά και στον 1ο όροφο του κτηρίου.

Σε μήνυμα της κα Πατούλη τονίζει τα εξής:

«Δηλώνουμε έμπρακτα «παρών» στις ανάγκες των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται σκληρά από τις πρόσφατές φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Ως όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων ενώνουμε δυνάμεις ανθρωπισμού με τον Σ.Π.Α.Π., την Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε. και κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας που μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, τα οποία θα παραδώσουμε την Κυριακή  26  Νοεμβρίου στο Δήμο Μάνδρας –Ειδυλλίας. Στο πλαίσιο αυτό, ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, υπηρετώντας τις υπέρτατες αρχές και αξίες που πρεσβεύει διεθνώς η UNESCO, θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα πρωτοβουλίες και στοχευμένες δράσεις που στο επίκεντρο έχουν τον Άνθρωπο. Συνεισφέρουμε σε συλλογικές στρατηγικές που προάγουν μια κοινωνία δικαίου και αλληλεγγύης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA