Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

«Athens Business Women Forum 2017»

Πεύκη,  Τρίτη  1Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«AthensBusinessWomenForum 2017»

Μαρίνα Πατούλη: «Οι γυναίκες δυναμικά μπροστά και στην επιχειρηματικότητα»

Στην τελετή «AthensBusinessWomenForum 2017» παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την εκδήλωση θέσπισης βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και η Περιφέρεια Αττικής, ακολουθώντας το παράδειγμα της διεθνούς πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Η κα Πατούλη στο πλαίσιο των επαφών της συνεχάρη τονΠρόεδρο τουΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλογια τη διοργάνωση. Επίσης κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις γυναικών – επιχειρηματιών.

Η κα Πατούλη αναφερόμενη στην εν λόγω πρωτοβουλία του ΕΒΕΑ τονίζει τα εξής:

«Οι Γυναίκες δυναμικά μπροστά και στην επιχειρηματικότητα αναδεικνύουν τον πολυσχιδή και αξιόλογο ρόλο που διαδραματίζει η γυναικεία προσωπικότητα στις μέρες μας. Διεκδικώντας ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, καινοτομώντας και αξιοποιώντας το επιχειρηματικότους δαιμόνιο μπορούν να συμβάλουν στην τόνωση του οικονομικού κλίματος, στην αύξηση των θέσεων εργασίας και να προσφέρουν νέες προοπτικές ανάπτυξης στην πατρίδα μας».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA