Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων δίπλα στα Bazaar Αγάπης, Ανθρωπισμού & Δημιουργικότητας

Πεύκη, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων δίπλα στα Bazaar Αγάπης, Ανθρωπισμού& Δημιουργικότητας

Μαρίνα Πατούλη: «Ενισχύουμε κάθε προσπάθεια που έχει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, την κοινωνική αλληλεγγύη και τη δημιουργική έμπνευση»

Τα χριστουγεννιάτικα Bazaar Αγάπης, Ανθρωπισμού & Δημιουργικότητας επισκέφθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα ΜαρίναΠατούλη – Σταυράκη, τηνΚυριακή 10 Δεκεμβρίου στην Πεύκη. Η κα Πατούληπαραβρέθηκε στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης που φιλοξενούσε το Bazaar για καλό σκοπό της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, ενισχύοντας τη φιλανθρωπική προσπάθεια που επιτελεί η Ιερά Μονή με τον πατέρα Εφραίμ. Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. συνομίλησε με τον πατέρα Εφραίμ και συμφώνησαν σε μια από κοινού συνεργασία για τη στήριξη του μεγαλόπνοου ανθρωπιστικού, ιεραποστολικου και εκπαιδευτικού έργου που επιτελεί η Μονή για τα παιδιά στην Ουγκάντα της Αφρικής.

Το «παρών» έδωσε η κα Πατούλη και στα εορταστικά Bazaar του 3ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης  που διοργάνωσαν με επιτυχία τα Προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Μέσα σε πνεύμα αγάπης και ειλικρινούς προσφοράς, η κα Πατούλη αντάλλαξε απόψεις με τους γονείς και μαθητές των Σχολείων, συνεχάρη τους εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, ελπίδα και αλληλεγγύη.

Όπως σημειώνει στο αισιόδοξο μήνυμα της η κα Πατούλη:

«Δίνοντας σημασία στις πανανθρώπινες αξίες που στηρίζουν διαχρονικά την οικογένεια, την κοινωνία και τον πολιτισμό μας, θα φωτίσουμε και το χαμόγελο των παιδιών, που σηματοδοτούν το πολλά υποσχόμενο Αύριο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA