Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Ελπίδα» και τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου Μ. Πατούλη Σταυράκη: «Ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί αλλά στη μάχη αυτή χρειάζεται όλοι μας να συστρατευτούμε στο πλευρό του Συλλόγου“Ελπίδα” στηρίζοντας το όραμα και το πολύπλευρο έργο του»

Το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας για τα παιδιά με καρκίνο που εκπέμπει ο Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» μοιράστηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δίνοντας το «παρών» στη φιλανθρωπική βραδιά με τίτλο “SharetheLove” που πραγματοποίησε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της η κ. Πατούλη, έστειλε μήνυμα στήριξης του έργου του Συλλόγου «Ελπίδα» με επίκεντρο και τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα.

«Οκτώ στα δέκα παιδιά που εμφανίζουν λευχαιμία σήμερα θεραπεύονται, και αυτό είναι το μήνυμα που θα πρέπει να συγκρατήσουμε όλοι μας. Ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί αλλά στη μάχη αυτή χρειάζεται όλοι μας να συστρατευτούμε στο πλευρό του Συλλόγου «Ελπίδα» στηρίζοντας το όραμα και το πολύπλευρο έργο του, προσφέροντας την ελπίδα για τη ζωή στα παιδιά που νοσούν και στις οικογένειές τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA