Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη: «Κυψέλες ανθρωπιάς και προσφοράς στην τοπική κοινωνία Αμαρουσίου οι “Αλκυονίδες”»

Στη συγκέντρωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες», με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, βρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη. Η κ. Πατούλη-Σταυράκη,συνομίλησε με τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου και τους φίλους του Σωματείου και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για μια νέα και δημιουργική χρονιά.

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, η οποία σταθερά στηρίζει τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Σωματείου, με την ευκαιρία της παρουσίας της ευχήθηκε στην Πρόεδρο, Σμαράγδα Βλάσση και στα μέλη του Δ.Σ. των «Αλκυονίδων» να συνεχίσουν ακούραστα το έργο της αείμνηστης προέδρου Μαρίας Μοσχού με ακόμη δυναμικότερο τρόπο.

«Οι Αλκυονίδες αποτελούν κυψέλες ανθρωπιάς και προσφοράς στην τοπική μας κοινωνία. Η συμμετοχή τους ως Σωματείο Γυναικών στα δρώμενα του Αμαρουσίουέχει υπάρξει ανέκαθεν σημαντική και αξιέπαινη, έχονταςνα επιδείξουν μέσα από το έργο τους μια αστείρευτη διάθεση εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Πατούλη-Σταυράκη, και πρόσθεσε:«Εξαίρουμε την αγάπη τους για τον πολιτισμό και τηγενναιοδωρία της ψυχής τους. Ευχή μας είναι το παράδειγμά τους να ευαισθητοποιήσει και άλλους συμπολίτες μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA