Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ξεκινούν τα μαθήματα της παιδικής–νεανικής χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων για την περίοδο 2019 – 2020

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων,θέτοντας στο επίκεντρο τους νέους και τη μετάδοση καλλιτεχνικών ερεθισμάτων που πηγάζουν από την ανεξάντλητη «κιβωτό» της τέχνης και πολιτισμού, θα λειτουργήσει και φέτος επαγγελματική παιδική – νεανική χορωδία.

Σκοπός της χορωδίας είναι να υποστηρίζει με τη συμμετοχή της τις ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Την επιμέλεια των μαθημάτων και την ευθύνη διδασκαλίας των μαθητών έχει η εκπαιδευτικός μουσικής – μαέστρος Εύη Χλωρού.

Τα μαθήματα της χορωδίας για την περίοδο 2019 – 2020 ξεκινούν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 – 16:30 και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα. Χώρος συνάντησης Κτίριο Ομίλου Koumba (Λεωφ. Κηφισίας 100 & Μαραθωνοδρόμου, Μαρούσι).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο κιν.6987603535. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Με την ευκαιρία της έναρξης της φετινής χορωδιακής χρονιάς, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCOΒορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Με τη σύσταση της παιδικής- νεανικής χορωδίας του Ομίλου μας, επιθυμία μας ήταν να φέρουμε τα παιδιά μας σε επαφή με τη μουσική αγωγή και μέσα από μία ομαδική σύνθεση και έκφραση να αγαπήσουν τη μουσική και το τραγούδι. Η αρμονία και η ισορροπία που κάθε παιδί μπορεί να αποκτήσει μέσα από την επαφή του με τη μουσική είναι μία κατάκτηση που θα το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA