Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Μαζί με τους Μαρουσιώτες γιόρτασε την εθνική επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μ. Πατούλη Σταυράκη

Κοντά στους Μαρουσιώτες, χειροκροτώντας τα παιδιά που συμμετείχαν στη μαθητική παρέλαση προς τιμή των ηρώων της επανάστασης του Έθνους το 1821, βρέθηκε η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και εκπαιδευτικός φιλόλογος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.
Νωρίτερα η κ. Πατούλη, είχε παραστεί στην ιερά δοξολογία στον καθεδρικό ναό της πόλης, Ιερό Μητρόπολη Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο πεσόντων Μαρουσιωτών και έδωσε το «παρών» και στην επετειακή καταληκτική μουσική εκδήλωση.
Με αφορμή τη συμμετοχή της στις επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι, η κ. Πατούλη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:
«Είναι συγκινητικό να βλέπει κανείς τα παιδιά μας με σεβασμό να αποδίδουν τιμές στους αγωνιστές της εθνεγερσίας, που θυσιάστηκαν για να μας παραδώσουν μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα. Συγχαίρουμε τη μαθητιώσα νεολαία της πόλης μας που μας υπενθυμίζει το ηθικό μας καθήκον να παλέψουμε κόντρα σε κάθε μορφή υποδούλωσης και αδιαπραγμάτευτα να διαφυλάξουμε και να τους παραδώσουμε μία πατρίδα υπερήφανη και ακέραιη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA