Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Κάλεσμα συμμετοχής στους 6ους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» – Olympians Run International έδωσε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μ. Πατούλη Σταυράκη

Με το σύνθημα «ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων συμμετέχει στους φετινούς Αγώνες Δρόμου “Σπύρος Λούης” Olympians Run International», η Πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, έδωσε το στίγμα της στήριξης του κορυφαίου αθλητικού θεσμού του Δήμου Αμαρουσίου που διεξάγεται για έκτη συναπτή χρονιά προς τιμή του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη.
Δίνοντας το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με επίκεντρο τη διεξαγωγή των 6ων Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» – Οlympians Run International την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο σύντομο μήνυμά της η κ. Πατούλη, απηύθυνε προσκλητήριο προς τα μέλη του Ομίλου, ενήλικες και παιδιά, να αγωνιστούν και να βιώσουν τη χαρά του αγώνα και της συμμετοχής για έναν κοινωνικό σκοπό. Το παράδειγμα πρώτη δίνει η ίδια δηλώνοντας ήδη τη συμμετοχή της στη διαδρομή των 2,5 χλμ.
«Ως Όμιλος αγκαλιάζουμε τη σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση που προάγει μέσα από μία βιωματική διαδικασία τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», της προσπάθειας, της υπομονής και επιμονής, της στοχοθεσίας, της προσωπικής δέσμευσης και επιτυχίας. Καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν την πρωτοβουλία και όλοι μαζί μέσα από το παράδειγμά μας να γίνουμε αγγελιαφόροι του μηνύματος της συναδέλφωσης, της ειρήνης και της αλληλεγγύης».
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στον διαδικτυακό τόπο www.runolympiansinternational.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA