Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ομιλία με θέμα: «Παιδικός καρκίνος και δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και ειδικά των νέων» στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου στο Μαρούσι με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων


Ομιλία με θέμα: «Παιδικός καρκίνος – Δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και ειδικά των νέων» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 6 μ.μ. στον Ι.Ν. του Αγίου Ελευθερίου Αμαρουσίου. Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Γραφάκος, αναπληρωτής καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας, επιστημονικός διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Επίσης, θα μιλήσουν:

Πηνελόπη Σαμαρά, βιολόγος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»

Καλλιόπη Ζησάκη, αιματολόγος

Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.

Τον συντονισμό της ομιλίας θα έχει ο Ευάγγελος Δημητρέλλος, διευθυντής Β’ Παθολογικής Κλινικής «Σισμανογλείου» Νοσοκομείου.

Την εκδήλωση υλοποιεί το Κέντρο Νεότητας της Ενορίας Αγίου Ελευθερίου με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και τη στήριξη, επίσης, του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA