Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Με την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων πραγματοποιείται η έκθεση της εικαστικού Μαρίας Μπαχά “Celestial Views’’

Την έκθεση εικαστικών της Μαρίας Μπαχά μετίτλο Celestial Views, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του μη κυβερνητικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζει με τη αιγίδα τουο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίωνστο πλαίσιο των ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών του.

Για τη στήριξη της πρωτοβουλίας από μέρους του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, η Πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:«Ως Όμιλος στεκόμαστε στο πλευρό των καλλιτεχνών που προάγουν την πολιτιστική δημιουργία. Ειδικά όταν μία καλλιτεχνική πρωτοβουλία συνδυάζει και τον ανθρωπισμό αποδεικνύει στην πράξη την κοινωνική διάσταση της τέχνης. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που ενισχύει τη δημιουργία και έχει θετικό αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο».

Στα εγκαίνια της έκθεσης, την Πρόεδρο Μαρίνα Πατούλη, εκπροσώπησαν τα μέλη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Αναστασία νΧρόνη, και Κατερίνα Μπατιλίδου.

Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, στην Κηφισιά, μέχρι τηνΠαραμονή των Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA