Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα έψαλε η Παιδική Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στην Πρόεδρο του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη Σταύρακη, και στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη

Με εορταστικές μελωδίες και ψάλλοντας τα Κάλαντα των Χριστουγέννων ευχήθηκαν τα παιδιά της Χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στην Πρόεδρο Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μετά τον αγιασμό που προηγήθηκε στα νέα γραφεία του Ομίλου, αλλά και στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον οποίον επισκέφτηκαν στην Περιφέρεια δίνοντας μαζί με τις ευχές τους τον δικό τους εορταστικό τόνο στην ημέρα. Τα παιδιά της χορωδίας του Ομίλου για την UNESCOΒορείων Προαστίων υπό τη διεύθυνση της μαέστρουΝτέπης Σακελλαρίου, έψαλαν τα Κάλαντα και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Πρόεδρο Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, που τα υποδέχθηκε με χαρά και δωράκια στα νέα γραφεία του Ομίλου. Τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα και τις παιδικές φωνές πλαισίωσαν ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης, καθώς και μέλη του Ομίλου.

«Σήμερα τα παιδιά μας με τις χαρμόσυνες μελωδίες τους μας μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων και γέμισαν τα νέα γραφεία του Ομίλου μας με μουσική, χαρά και αισιοδοξία για την καινούρια χρονιά. Θέλουμε οι ευχές τους να συνοδεύουν κάθε μας βήμα τη νέα χρονιά, να αντλούμε δύναμη και πίστη μέσα από το χαμόγελο και τον αυθορμητισμό τους.Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές της Χορωδίας μας. Καλά Χριστούγεννα. Με υγεία, ελπίδα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και ευημερία για όλους».

Με την ευκαιρία της εορταστικής επίσκεψης, τελέστηκε και αγιασμός των νέων γραφείων του Ομίλου, παρόντων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του, που σηματοδοτεί και την έναρξη μίας νέας περιόδου δημιουργίας για τον Όμιλο.

Το εορταστικό πρόγραμμα της Παιδικής Χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίωνσυνεχίστηκε με την επίσκεψή της στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, στον οποίον έψαλαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και του ευχήθηκαν μελωδικά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τα παιδιά του Ομίλου για την εορταστική παρουσίακαι τις ευχές, και τους προσέφερε συμβολικά δώρα. Μαζί με τις ευχές του για υγεία, δημιουργία και μία Αττική συνεργασίας και αλληλεγγύης, συνεχάρη τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων για τις πρωτοβουλίες του και ευχήθηκε μία δημιουργική καιακόμα πιο δυναμική παρουσία τη νέα χρονιά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA