Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων ενισχύει το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου

Με τρόφιμα μακράς διαρκείας ενίσχυσε ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου στηρίζοντας το έργο του προς τους ωφελούμενους της δομής. Τις ποσότητες παρέδωσε η Πρόεδρος του Ομίλου και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, παρουσία, επίσης, του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Πέτρου Κόνιαρη,μελών του Ομίλου και εκπροσώπου της χορηγού εταιρίας Bonduelle.


Η Πρόεδρος του Ομίλου κ. Πατούλη Σταυράκη, δέχθηκε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου αλλά και του Προέδρου του Οργανισμού Πέτρου Κόνιαρη, για την ευγενική προσφορά 50 κιβωτίων με συσκευασίες λαχανικών μακράς διαρκείας της εταιρίας Bonduelle στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Με την ευκαιρία της παράδοσης, η Πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν προστασίας και κοινωνικής μέριμνας αποτελούν για τον Όμιλό μας θεμελιώδη αξία. Με την ίδια διάθεση κοινωνικής προσφοράς, όπως έχουμε πράξει ως σήμερα, θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε. Και ωςΌμιλος και προσωπικά ως δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου στις προτεραιότητές μας είναι να στηρίξουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας,ακόμα περισσότερο τώρα που οι επιπτώσεις από την πανδημία του κορωναϊού έχουν αφήσει έντονα αρνητικό κοινωνικό αποτύπωμα. Κρατάμε ενεργό το κοινωνικό μας αισθητήριο καικαταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την άρση των ανισοτήτων και τη δημιουργία μίας κοινωνίαςίσων ευκαιριών».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA