Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Συλλυπητήριο Μήνυμα Προέδρου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μ. Πατούλη Σταυράκη, για την απώλεια του ιδρυτή του Ομίλου ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Βαγγέλη Σπανού

Με αφορμή την απώλεια του ιδρυτή του Ομίλου ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Ευάγγελου Σπανού, συνεργάτη του Ομίλου για την UNESCO  Βορείων Προαστίων, η Πρόεδρος του Ομίλου και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, απευθύνει το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

«Η τραγική είδηση της ξαφνικής απώλειας του φίλου και συνοδοιπόρου Ευάγγελου Σπανού, μάς αφήνει όλους συντετριμμένους. Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη νέα γενιά, υπήρξε πρότυπο ανθρωπιστικής προσφοράς βρισκόμενος στο πλευρό μας σε σημαντικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και στήριξης των νέων και της ελληνικής κοινωνίας. Εκτός από ειλικρινής φίλος, υπήρξε πολύτιμοςυποστηρικτής και αρωγός του έργου του Ομίλου. Ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον ιατρικό κλάδο, για όσους είχαμε την τύχη και την τιμή να τονγνωρίσουμε αλλά και για την κοινότητα των ανθρώπων που ευεργετήθηκαν μέσα από την ανθρωπιστική προσφορά του. Τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους οικείους του. Η απεριόριστη ευγνωμοσύνη όλων μας για τις πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα προς τους νέους μας, αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής και έμπρακτο «ευχαριστώ» για την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά του. Καλό Παράδεισο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA