Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στηρίζει έργα αναπτυξιακά που βελτιώνουν την καθημερινότητα στην πόλη μας και επενδύουν στους νέους μας Μ. Πατούλη Σταυράκη:

«Συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Δήμου για την αποφασιστικότητα να δώσει λύση σε ένα πάγιο αίτημα εμπόρων και κατοίκων με ένα έργο πνοής για την πόλη μας. Ως Όμιλος θα συνεχίσουμε να «αγκαλιάζουμε» κάθε επένδυση ζωής στο παρόν και στο μέλλον των παιδιών μας»

Στην τελετή παράδοσης του σύγχρονου υπόγειου πάρκινγκ και της «έξυπνης» πλατείας – Smartplaza που εγκαινιάστηκε στο κέντρο του Αμαρουσίου, παρέστη η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συμμετέχοντας από κοινού με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ. Κύριλλο, και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στη συμβολική κοπή της κορδέλας στην πλατεία και στο υπόγειο πάρκινγκ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCOΒορείων Προαστίων.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην τελετή των εγκαινίων η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Ως Όμιλος στηρίζουμε έργα και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Ο υπόγειοςαυτός χώρος στάθμευσης στην καρδιά της πόλης μας προσφέρει άμεση και άνετη πρόσβαση στο εμπορικό μας κέντρο, αποτελεί «ανάσα» για το πρόβλημα της στάθμευσης και αναβαθμίζει περαιτέρω την εικόνα και της λειτουργία της αγοράς της πόλης μας ενισχύοντας την ευρωπαϊκή και μητροπολιτική ταυτότητα του Δήμου μας. Η μοντέρνας αρχιτεκτονικής και σύγχρονης αισθητικής πλατεία που διαμορφώθηκε στο σημείο, με φιλικές στους νέους high techλειτουργίες, έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να αναδειχθεί σε σημείο συνάντησης για τους νέους της πόλης μας και πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Συγχαίρουμε τη Διοίκηση του Δήμου για την αποφασιστικότητά της να δώσει λύση σε ένα πάγιο αίτημα εμπόρων και κατοίκων με ένα έργο πνοής για το Μαρούσι. Συγχαρητήρια και σε όλους όσοι συνεργάστηκαν για την υλοποίησηαυτού του έργου «σταθμό» για το «σήμερα» και το «αύριο» της πόλης μας. Ως Όμιλος θα συνεχίσουμε να «αγκαλιάζουμε» κάθε καινοτόμα πρόταση, κάθε έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα, κάθε συνέργεια και προσπάθεια προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, κάθε επένδυση ζωής στο παρόν και στο μέλλον των παιδιών μας».

Τη βραδιά παρουσίασε ο Νίκος Παπαδάκης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη φαντασμαγορική συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA