Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Στην επετειακή εκδήλωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» η Πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων Μ.Πατούλη Σταυράκη

«30 χρόνια «Ελπίδα». Το τραγούδι των παιδιών αυτών είναι η ηχηρότερη απόδειξη για το θεάρεστο έργο ζωής που προσφέρει η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη»

Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Στη βραδιά, φόρο τιμής στο μεγαλόπνοο έργο προσφοράς του Συλλόγου και της Προέδρου του Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, στη ζωή και στα παιδιά με καρκίνο, απέτισαν εκπρόσωποι από τον χώρο της Εκκλησίας, της Πολιτείας, της Επιστήμης και της Τέχνης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και στήριξης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην επετειακή εκδήλωση για τις τρεις δεκαετίες ζωής του Συλλόγου «Ελπίδα», η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, και σύμμαχος της Προέδρου Μ. Βαρδινογιάννη, στην προσπάθεια για τη διάδοση της δωρεάς μυελού των οστών μέσα από τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», απηύθυνε το δικό της μήνυμα:

«Με βαθιά πίστη ότι ακόμα και για τη ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» εδώ και 30 χρόνια έχει γίνει η ζωοφόρος αγκαλιά, η μητέρα για εκατοντάδες παιδιά που έδωσαν και δίνουν τη δική τους μάχη κόντρα στον καρκίνο. Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό ότι στη μεγάλη τους πλειονότητα τα παιδιά αυτά βγαίνουν από τη μάχη αυτή νικηφόρα, χάρη στην αγάπη, στη φροντίδα και στην τεχνολογική καινοτομία του Συλλόγου που κρατά άσβεστη την ελπίδα τους αλλά και των οικογενειών τους. Το τραγούδι τους είναι η ηχηρότερη απόδειξη για το μεγαλειώδες έργο ζωής που προσφέρει η Πρόεδρος του Συλλόγου και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων βρισκόμαστε στο πλευρό της, σύμμαχοι με πυξίδα το παράδειγμά της, να συμβάλλουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας σε αυτό το όραμα προσφοράς στον Άνθρωπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA