Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στο 3ο People Run

Πεύκη,  Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στο

3οPeopleRun

Μαρίνα Πατούλη: «Αγκαλιάζουμε κάθε δράση που εστιάζει στην ευαισθητοποίηση των νέων»

Επίσημος υποστηρικτής της αθλητικής και εκπαιδευτικής γιορτής του 3ουPeopleRun που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 180-184), είναι ο Όμιλος για τη UNESCO Βορείων Προαστίων. Η Πρόεδρος του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη καλεί την εκπαιδευτική κοινότητα, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς αλλά και κάθε οικογένεια των Βορείων Προαστίων να δώσει το «παρών» στις αθλητικές, εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες του 3ουPeopleRun. Ο Όμιλος θα διαθέτει ειδικό περίπτερο στο χώρο όπου θα υποδέχεται από νωρίς το πρωί τον κόσμο(Ώρα προσέλευσης κοινού από τις 9.00 π.μ.).

Η κα Πατούλη σε μήνυμα της τονίζει τα εξής:

«Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα την προώθηση δράσεων με κοινωνικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, υπηρετώντας τις πανανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει διεθνώς η UNESCO.

Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και αμφισβήτησης ανθρωπιστικών αξιών ο Όμιλος μας υιοθετεί στρατηγικές που έχουν στο επίκεντρο τη νεολαία. Όσοι εκπροσωπούμε θεσμούς και κοινωνικούς φορείς οφείλουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τα νέους και τις οικογένειές τους, θέτοντας κοινούς στόχους στα πλαίσια των εκπαιδευτικών αναγκών, της πολιτιστικής ανάπτυξης των περιοχών μας και της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, ευαισθητοποιούμαστε και γινόμαστε καθημερινά συμμέτοχοι και κοινωνικοί υποστηρικτές διοργανώσεων, πρωτοβουλιών και συλλογικών αποφάσεων που εστιάζουν στον Άνθρωπο και το περιβάλλον που τον φιλοξενεί, παρέχοντας ταυτόχρονα δημιουργικά κίνητρα και ερεθίσματα στη νέα γενιά.

Ο ρόλος μας είναι βαθύτατα κοινωνικός και συνάμα συλλογικός, συμβάλλοντας στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για όλους».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA