Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Προσκύνημα στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Εκάλης πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO ΒΠ και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

  1. Στον μεθεόρτιο εσπερινό και στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγίας Μαρίνας Εκάλης, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, παρέστη η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

    Η κ. Πατούλη, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Μαρίνας, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, Δήμαρχο Αμαρουσίου και νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής και δεχόμενη τις ευχές των παριστάμενων πιστών για την εορτή της.

    Με την ευκαιρία της παρουσίας της στις λατρευτικές εκδηλώσεις, η κ. Πατούλη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:  «Όπως κάθε χρόνο, εκπληρώνοντας το προσωπικό μας τάμα στην Αγία Μαρίνα, ακολουθήσαμε οικογενειακώς μαζί με πλήθος κόσμου τη λιτάνευση της ιερής εικόνας στο πλαίσιο των εορτασμών προς τιμή της Πολιούχου Αγίας Μαρίνας. Η πίστη καθοδηγεί τις ζωές μας, αποτελεί βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές και μεταδίδει το μυστικό της εσωτερικής δύναμης για την κατάκτηση των στόχων και τη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA