Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Στην αυλαία του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO ΒΠ και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μ. Πατούλη Σταυράκη

Στην αυλαία του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου με τη συναυλία του νεανικού συγκροτήματος ONIRAMA και του δημοφιλούς στους νέους ερμηνευτή και τραγουδοποιό Μύρωνα Στρατή,παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσαδημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Με την ευκαιρία της λήξης του φετινού Φεστιβάλ στο Μαρούσι, η κ. Πατούλη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Το Φεστιβάλ του Δήμου μας είναι ένας θεσμός που έχει αγκαλιάσει το κοινό και αποτελεί πολιτιστικό σημείο αναφοράς για την πόλη μας. Οφείλουμε να διατηρήσουμε τη δημοτικότητά του, να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δυναμική του, να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενό του και να ενθαρρύνουμε ακόμα περισσότερους δημιουργούς, νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, να διανθίσουν με το ταλέντο και τη συμμετοχή τους την καλοκαιρινή πολιτιστική ατζέντα του Δήμου μας. Ο πολιτισμός είναι διέξοδος από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μας αλλά και εσωτερική ανάγκη για έκφραση της δημιουργικότητας μας. Και η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να καλλιεργήσει αυτή τη δυναμική, να επενδύσει στον άνθρωπο και στις δεξιότητές του, να ενισχύσει την αγάπη για τον πολιτισμό και τη δημιουργία ανοίγοντας τον δρόμο για μία καλύτερη κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA