Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Πεύκη,  Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Μαρίνα Πατούλη μαζί με τους συμπολίτες της στον λαμπρό εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση

Στην πρώτη μεγάλη εορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση, παραβρέθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μέσα στο Αναστάσιμο εορταστικό κλίμα, με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, λαμπρότητα και τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη, τελέστηκε η θεία λειτουργία στη Δημοτικό Κοινότητα Λυκόβρυσης, με αφορμή την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Πλήθος πιστών συμπολιτών μας κατέκλυσε τον Ιερό Ναό για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της εικόνας, παρακολουθώντας με ευλάβεια τις ιερές ακολουθίες, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου. Τη δοξολογία, καθώς και την περιφορά της εικόνας, συνόδευε η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Αμαρουσίου. Ο πατήρ Αναστάσιος, εκπροσωπώντας το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν., ευχαρίστησε την κα Πατούλη για τη συμβολή της στην παραχώρηση της φιλαρμονικής, καθώς και τη θετική ανταπόκριση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη στο κάλεσμα των πατέρων της ενορίας.

Η κα Πατούλη είχε τη χαρά να ανταλλάξει θερμές ευχές με εκατοντάδες συμπολίτες της, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Μητροπολίτη και τους εκπροσώπους των ενοριών του Δήμου μας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA