Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Πεύκη,  Παρασκευή 5 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π. με δράσεις δίπλα στο συνάνθρωπο

Μαρίνα Πατούλη: «Το φετινό πασχαλινό τραπέζι των εργαζόμενων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης θα είναι γεμάτο από την αγάπη και το σεβασμό μας»

 

Στο πλαίσιο ανάληψης κοινωνικών πρωτοβουλιών του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων -ενόψει και της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, η Πρόεδρος, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη εξασφάλισε και παρέδωσε την Πέμπτη 5 Απριλίου 2018 σε 80 εργαζόμενους του αμαξοστασίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης χορηγίες για την προμήθεια αρνιών, συνεισφέροντας στο πασχαλινό τραπέζι των ίδιων και των οικογενειών τους.

Η κα Πατούλη δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία του Ομίλου:

«Ως Όμιλος για την UNESCO Β.Π. προωθούμε καθημερινά δράσεις και πρωτοβουλίες που στο επίκεντρο έχουν τον Άνθρωπο. Είμαστε δίπλα στην κοινωνία με πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς στο συνάνθρωπο. Ενόψει Πάσχα εξασφαλίσαμε χορηγίες αρνιών με αποδέκτες 80 οικογένειες εργαζόμενων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Είναι άνθρωποι που μοχθούν καθημερινά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με ελάχιστα μέσα και παροχές, για τη προάσπιση και βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Με ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντι σε στους συμπολίτες μας προσπαθούμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων. Στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε ως πολίτες, το φετινό πασχαλινό τραπέζι των εργαζομένων του Δήμου μας θα είναι γεμάτο από την αγάπη και το σεβασμό μας, αφουγκραζόμενοι το έργο που προσφέρουν. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

Ό Όμιλος για την UNESCO ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της δράσης:

          Την εταιρεία Ι. Δ. ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ-ΓΕΡ. Ε. ΚΟΣΣΟΒΑΣ Ο.Ε» με διακριτικό τίτλο “X&K TEXNIKH”.

          Το κρεοπωλείο ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ στο Μαρούσι.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA