Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

Στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αμαρουσίου, παρέστη η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μ. Πατούλη Σταυράκη

Στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου, παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα ΠατούληΣταυράκη.

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα και με την παρουσία πολλών σημαντικών στελεχών της παράταξης, αλλά και εκπροσώπωντου ελληνικού και ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δόθηκε έμφαση στη φιλοσοφία της εξωστρέφειας, αλλά και στον σημαντικό κοινωνικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν πλέον οι κομματικές τοπικές οργανώσεις στην καθημερινότητα του πολίτη.

Η κ. Πατούλη Σταυράκη, εκφράζοντας τις ευχές της προς τα στελέχη της Οργάνωσης δήλωσε : «Ο ρόλος των κομματικών τοπικών οργανώσεων αναβαθμίζεται αφού αναλαμβάνουν περισσότερες αρμοδιότητες και γίνονται το κύριο μέσο επικοινωνίας και διασύνδεσης των τοπικών κοινωνιών με την κεντρική εξουσία. Η διακριτή δομή, η διαφάνεια, ο προγραμματισμός και η δημιουργικότητα αναδεικνύονται ως τα κύρια συστατικά για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σε ένα περιβάλλον ελευθερίας και συνεργασίας με στόχο να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη. Στη βάση αυτή εργάζεται και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου. Ευχή μας είναι να εξακολουθήσει και το 2020 τη ίδια δημιουργική διαδρομή. Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα μέλη και τα στελέχη  της»  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA