Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Πεύκη,  Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μαρίνα Πατούλη: «Έχουμε καθήκον να μεταδώσουμε στη νέα γενιά τις ιερές και άφθαρτες Αξίες του Έθνους μας»

Τιμώντας τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις του Γυμνασίου και Λυκείου Λυκόβρυσης, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου για την 25η Μαρτίου του 1821, η εκπαιδευτικός, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης & Πρόεδρος του Ομίλου για τη UNESCO Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη έδωσε το «παρών» την Παρασκευή 23 Μαρτίου στη Λυκόβρυση.

Η κα Πατούλη παρακολούθησε με ενδιαφέρον την εθνική εορτή, το θεατρικό έργο που παρουσίασαν οι μαθητές αλλά και τα παραδοσιακά χορευτικά δρώμενα, τους οποίος και συνεχάρη για την υπευθυνότητα, την άριστη προετοιμασία και την ευαισθησία που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμβάλοντας στην ανάδειξη της ιστορικότητας της Ημέρα και σφυρηλάτησης της εθνικής μνήμης.

Μαζί με συναδέλφους της εκπαιδευτικούς, τους Διευθυντές του Λυκείου κ. Ιωάννη Μαρμαγγιόλη και του Γυμνασίου κας  Μαρίας Λυμπερτού, προσέδωσαν τη δέουσα τιμή στις εορταστικές εκδηλώσεις, μεταδίδοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για τα ιερά διδάγματα της ένδοξης περίοδο του ’21, με στόχευση τη νέα γενιά.

Όπως τονίζει η κα Πατούλη: «Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες των αγώνων του έθνους μας για ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία, ειρήνη, ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Έχουμε καθήκον να μεταδώσουμε στη νέα γενιά την ηθική και πνευματική παρακαταθήκη του Έθνους μας, που θα υπάρχει πάντα ως φωτεινός φάρος ελπίδας, προδιαγράφοντας το ευοίωνο μέλλον μας».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA