Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Έλα μαζί μας

ΡΑΛΛΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ

Πεύκη,  Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO Β.Π. ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΠΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ

Μαρίνα Πατούλη: «Το 1ο Ράλλυ Αμαζών σε Πεύκη & Λυκόβρυση έθεσε τις βάσεις για να καταστεί θεσμός»

 

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό του κόσμου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου το 1ο Ράλλυ Αμαζών στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση, -παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες-, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την αξία και τον ρόλο που διαδραματίζει στη σύγχρονη εποχή η γυναίκα, μέσα από τη συμβολική συνδιοργάνωση με την Λέσχη Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου. Από νωρίς το πρωί το προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη πλημμύρισε από μοναδικές «αντίκες» με τις αμαζόνες οδηγούς τους, λάτρεις του παλαιού αυτοκινήτου, να δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην άρτια διοργάνωση. Μετά το μεσημέρι τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα τερμάτισαν στο κέντρο της Λυκόβρυσης, τα οποία έγιναν πόλος έλξης του συγκεντρωμένου πλήθους που ήθελαν να απαθανατίσουν τις μοναδικές στιγμές. 

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης & πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη με αφορμή την πρωτοβουλία της συνδιοργάνωσης τονίζει τα εξής:

«Ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π., μέσα από τη συμβολική αυτή δράση με τη ΦΙΛΠΑ φιλοδοξεί, με επίκεντρο την ιστορία του παλαιού αυτοκινήτου, το Ράλλυ Αμαζών να καταστεί θεσμός για τα επόμενα χρόνια στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση. Σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας, συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο δημιουργικό κάλεσμα του Ομίλου μας και της ΦΙΛΠΑ, δίνοντας «παρών» στην πρωτότυπη αυτή δράση με άρωμα…. γυναίκας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της πρωτοβουλίας, καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο αλλά και των ιερέων ναού για την ευγενική παραχώρηση του χώρου».

Λίγο πριν την εκκίνηση του Ράλλυ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο μουσικοχορευτικό δρώμενο νεαρών κοριτσιών, που επιμελήθηκε η υπεύθυνη κοινωνικών σχέσεων και Ευ Αγωνίζεσθαι της UNESCO Β.Π. κα Κυριακή Κανιού – Αναστασιάδη σε συνεργασία με ομάδα ρυθμικής γυμναστικής των γυμναστηρίων Trainbox (διδασκαλία: Βάσια Βολικάκη). Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον τερματισμό των αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις στο εστιατόριο ΦΙΛΙΤΙΟΝ από το Προεδρείο της ΦΙΛΠΑ. Στο πλαίσιο αυτό, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. κα Πατούλη παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της ΦΙΛΠΑ κ. Τάκη Φωτεινόπουλο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Νίκο Κοζανίτη.

Την επίβλεψη της ασφάλειας στη μετακίνηση των αυτοκινήτων είχε η Τροχαία Κηφισιάς. Μέγας χορηγός και υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία: Health and BeautyMedical Clinic – ODYSSEIA KONSTANTOURA (Δρ. Οδύσσεια Κωνστάντουρα: Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA